Луната е в знак Везни. Хората са по-деликатни и приятни

...
Луната е в знак Везни. Хората са по-деликатни и приятни
Коментари Харесай

Астро: Време е за разрушаване на старото и създаване на новото

Луната е в символ Везни. Хората са по-деликатни и приятни в общуването. В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Повишава се общителността, ползата към противоположния пол, емоционалността, изостря се възприятието за правдивост и в това време може да има колебливост. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда.

Сега изключително уязвими са бъбреците, пикочния мехур, кръста, региона на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас би трябвало да съблюдават диета. Да се понижи използването на течности, а алкохола е неприемлив. Уязвимите органи не трябва да се оперират.

24 лунен ден стартира в 01:48 и продължава целия ден - В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Денят е обвързван с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. Време на разрушение на остарялото и основаване на новото. Пробуждат се силите на природата. Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Много хора не са подготвени да се оправят с тази мощност.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се опция да превърнем своя разсъдък, в фактически пълностоен и безотказно ръководещ детайл. В този ден може да се реализира ментален надзор над своето тяло. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия. Нужно е да се занимавате с подсилване на здравето и повишение на духовното ниво. Днес може да стигнете до признание или просто да получите значима информация. В този ден цялата природа оживява, по тази причина бездействието, унинието и тъгата не са възможни. Този ден е прочут и с пробуждането в хората на неустоимото предпочитание да учат всичко незнайно.

Може да ядете до насита, тъй като силата изгаря. По-малко течности да се пият и да се понижат продуктите съдържащи течности. Болести зародили в този ден не са рискови и не оставят никакви последици.

Секс - Денят е удобен за събуждане и превръщане на половата сила. Сексътноси целителен и профилактичен темперамент. Инициативата в този ден излиза от мъжете. Ден за брачен връзки и обич. Неизползваната полова сила може да докара до физически и нервни проблеми. Също по този начин са вероятни алергични пристъпи.
Сънища - Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение.
Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

24-и лунен ден – знак:Мечка, Шива - Хората, родени в 24-ти лунен ден имат голям енергиен капацитет, креативен персони. Могат да усещат единство с природата. Понякога са много мързеливи и желаят да се скрият от външния свят. Наистина им е необходим повече сън и отмора, само че да не прекаляват. Околните ги намират за слабохарактерни и странни. Те обаче се усещат уверени и мъчно трансформират мнението си. Постоянно се нуждаят от мотивираност и безредици. Само тогава могат да създадат нещо, само че първо би трябвало да ги побутнат.

Няма да се развият, а силата им се блокира, в случай че изкарват целия си живот в „ сън” и реагират потиснато и несъответстващо. Препоръчва им се интензивно физическо натоварване и упражнението стойка на глава. Полезна за тях е сметаната, подправките и целината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР