Луната е в знак Везни до 19:07ч на 2 юни

...
Луната е в знак Везни до 19:07ч на 2 юни
Коментари Харесай

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Луната е в символ Везни до 19:07ч на 2 юни

Луната във Везни основава въодушевление за мир и естетика. Вероятността за спорове е понижена. Правим взаимни отстъпки по-лесно и намираме общ език с хората. Затова в дните на Везни е добре да се примирим с тези, с които сме били скарани. Сега ще бъде по-лесно това.

В тези дни придаваме по-голямо значение на външните правила за благовъзпитание, разпоредбите на етикета и затова ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Абсолютно не желаеме да спорим, да наскърбяваме никого. Лесно се съгласяваме с мнението на другите. Настроението е устойчиво.

В същото време Луната във Везни придава известна колебливост и податливост към съмнения. Трудно е да вземем значимо решение, да създадем избор. Затова отлагайте значими решения за по-добри времена. И посветете това време за споразумяване на връзките, търсене на взаимни решения, договаряния и срещи, изискващи дипломатически качества. Не започвайте световни каузи, а бързо завършете авансово плануваното. Човек може да се колебае дълго време сред всички плюсове и минуси, да търси както преимущества, по този начин и дефекти, да мисли, само че да не стига до еднопосочни заключения. Затова е по-добре да прехвърлите решението на значими въпроси в различен миг.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Продължава 10 лунен ден до 15:44ч на 1 юни (от 14:30ч на 31 май)

Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Плановете могат да се приведат в деяние. Денят е работлив, носи триумф в делата. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.

Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, родственици, децата си, своето семейство. Да се заобикаля уединението.

Този ден носи мощ и сила. Ако въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете по-сериозно със здравето. Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Следва 11 лунен ден от 15:44ч на 1 юни до 16:59ч на 2 юни

Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с сила. Управлявайте и използвайте рационално прилива на енергийни сили, с цел да не си навредите. Ден, в който са нужни нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Всичко стартирано в този ден, би трябвало безусловно да се докара до дъно. Не би трябвало да се претоварвате.

Денят става към този момент рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Трябва да има обич по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера.

13 безоблачен ден - Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР