Луната е в знак Везни до 14:48ч на 4 август Човек

...
Луната е в знак Везни до 14:48ч на 4 август
Човек
Коментари Харесай

Доста сложно време

Луната е в символ Везни до 14:48ч на 4 август

Човек в този момент е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да деянията своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. През това време хората отдават повече значение на външните правила на възпитание, нормите на етикета и по тази причина са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен дирек. Подходящо за лекуване на зъби и уши.

Лунен календар: 7 лунен ден от 11:53ч на 3 август до 13:01ч на 4 август

Доста комплицирано време. Старите проблеми имат потребност от решения, само че те надали ще бъдат решени в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл.

Може да ви предизвикат, само че не трябва да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна, откликва на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни за всичко, което казвате, тъй като ще бъде осъществено. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Хубаво да се молите - молитвата ще бъде бързо чута.

Не изричайте проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Партньорите са склонни да демонстрират повече доверие. Има огромна опция да се намерят нови клиенти, помощници, настойници. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Сексът би трябвало да е муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е, до момента в който се любите да има музика. Сега тя укрепва въздействието.

Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Слънчев календар –16 безоблачен ден - Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. 16 безоблачен ден отхвърля всевъзможен безпорядък и безвластие. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Препоръчва се да подреждате и да чистите. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще по-малко говорете. По-добре да не се споделя нищо. Не би трябвало да се лъже, да се нарушава клетва или контракт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР