Луната е в знак Везни до 11:55ч, след което преминава

...
Луната е в знак Везни до 11:55ч, след което преминава
Коментари Харесай

Ден на вербалната магия – внимавайте какво казвате

Луната е в символ Везни до 11:55ч, след което минава в символ Скорпион, където ще остане до 19:46ч само че 18 август.

Това е рисково време, през което нараства напрежението, прочувствената неустойчивост. Зачестяват конфликтните обстановки, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Много хора изпитват негативни усеща и отрицателни страсти. Нужно е да се запази възприятието за комизъм, само че без да минава в озлобен жлъч. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Най-неподходящото време за посещаване на ревизори.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни би трябвало да се пазят от всякакво напрежение, интензивно придвижване, тъй като в този момент е по-лесно да получат прибързано раждане или импровизиран аборт.

Луната ще се движи на луфт от 10:57ч до 11:55ч. В този час не предприемайте нищо значимо.

6 лунен ден от 12:12ч на 16 август до 13:17ч на 17 август.

Първият от благословените дни. Обикновено минава умерено и спокойно. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава опция да приема галактическа сила и галактическа информация. Шестият лунен ден дава на индивида опция да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. В него последователно стартират да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички дейности, които не са ориентирани към нарушаване на галактическият баланс. Могат да се стартират нови каузи, като се изключи времето, в което Луната ще се движи на луфт. Все отново да се има поради и че Меркурий още е назадничав.

Ден за приемане на обич и берекет. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции. Всеки прочувствен потрес - както негативен, по този начин и позитивен, може да докара до разрушителни вътрешни процеси. Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики.

Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Ако от дълго време сте желали да си вземете почивен ден, само че все не можете да намерите време за това, този лунен ден е съвършен ден за отмора.

Днес е доста значимо да не давате на никого своите движимости, нито пари на заем. В противоположен случай ще нарушите своя персонален покой, триумф и благоденствие.

Шести лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, защото те ще станат наложителни за осъществяване.

В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат доста спокойни и нежни, за предпочитане да са краткотрайни, защото половите органи в този момент са уязвими поради знака, в който се намира Луната. Препоръчва се единствено класическата поза. Да се заобикалят буйните и бурни връзки, както и секса във вода.

По-добре е да не се подстригвате, по-късно ще изглеждате изтощен и болен човек.

За сънищата, които влизат в 6-тото лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има някакъв дълг към вас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР