Луната е в знак Везни до 10:20ч на 25 октомври Луната

...
Луната е в знак Везни до 10:20ч на 25 октомври
Луната
Коментари Харесай

В този ден става сблъсък на добрите сили със злите

Луната е в символ Везни до 10:20ч на 25 октомври

Луната във Везни води до доброжелателност, обич, възприятие за баланс, естетика и правдивост, дипломация. Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост, несъобразителност и всякаква какофония. Стремим се да заобикаляме кавги и спорове, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и неустановеност могат да се появят в държанието и настроението. Вземането на значими решения е най-добре да се отсрочи. Може да почувствате потребност от отмора. Добре е да се вършат неща, които изискват бързо довеждане докрай. 

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен дирек. Подходящо за лекуване на зъби и уши. 

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:26ч на 24 октомври до 07:37ч на 25 октомври

Този е един от най-лошите и рискови дни на лунния месец: конфликт на положителните сили със злите. В него се засилват тъмните сили на астрално ниво. Остава да преминем последния, най-страшен тест - Ден на кармично отмъщение. На този ден е допустимо да се наблюдава бързото деяние на кармата. Буквално всичко неприятно, което сте мислили, споделили или създали, може да се върне при вас още в същия ден. Затова се пробвайте да мислите положително, да казвате хубави неща и да извършите нещо прелестно за някого. 

Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страхове. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. 

Не започвайте нищо, с изключение на най-необходимите домашен и ежедневни задания.  В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте. Избягвайте пътувания, тъй като се усилва вероятността от повреди и непредвидени рискове. Човек би трябвало да съблюдава пост и сдържаност, примирение и смирение. По-добре е да не предприемате нищо съществено и дори да не планирате. 

Добре е да се правят разнообразни очистителни процедури, както в битов, по този начин и в нравствен смисъл. Хубаво е да опушите в къщи с тамян, да горят свещи, да напръскате със светена вода. Когато си вземате душ, представяйте си по какъв начин водата отмива цялата тъмна сила от вас. Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче. 

Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Избягвайте влизане в разногласия и спорове. 

Добре е да се откажете от секс. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Според лунния календар може да се подстригвате, по този начин ”отрязвате ” и се освобождавате от отрицателната сила.

Слънчев календар – 8 безоблачен ден – Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР