Луната е в знак Везни до 08:07ч на 17 октомври

...
Луната е в знак Везни до 08:07ч на 17 октомври
Коментари Харесай

Ден на кармичното възмездие

Луната е в символ Везни до 08:07ч на 17 октомври

Човек в този момент става изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Лесно се реализират взаимни отстъпки.

Хората в този момент са по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Нараства желанието за похапване на сладко, тъй че внимавайте.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се предлага оперативна интервенция.

Доминиращ 29 лунен ден от 06:49ч до 22:32ч на 16 октомври

Един от най-лошите и рискови дни на лунния месец: конфликт на положителните сили със злите. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Остава да преминем последния, най-страшен тест - Ден на кармично отмъщение. На този ден е допустимо да се наблюдава бързото деяние на кармата. Буквално всичко неприятно, което сте мислили, споделили или създали, може да се върне при вас още в същия ден. Затова се пробвайте да мислите положително, да казвате хубави неща и да извършите нещо прелестно за някого.

Човек би трябвало да съблюдава пост и сдържаност, примирение и смирение. По-добре е да не вършиме нищо съществено и дори да не планирате. Добре е да се правят разнообразни очистителни процедури, както в битов, по този начин и в нравствен смисъл. Хубаво е да опушите в къщи с тамян, да горят свещи, да напръскате със светена вода. Когато си вземате душ, представяйте си по какъв начин водата отмива цялата тъмна сила от вас.

Не започвайте нищо, с изключение на най-необходимите домашен и ежедневни задания. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте. Избягвайте пътувания, тъй като се усилва вероятността от повреди и непредвидени рискове.

Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Избягвайте влизане в разногласия и спорове.

Секс - Добре е да се откажете. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Може да се подстригвате, по този начин ”отрязвате” и се освобождавате от отрицателната сила.

Новолуние в 22:32ч в символ Везни. Започва 1 лунен ден, който ще продължи до 08:09ч на 17 октомври

30 безоблачен ден – Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има разпален огън (свещ) в днешния ден и даже да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети храм, да се почетат умрелите. Четенето на молебствия през днешния ден доста добре почиства. Необходимо е ликвидиране от всичко остаряло и ненужно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР