Луната е в знак Везни до 07:59ч на 24 ноември.

...
Луната е в знак Везни до 07:59ч на 24 ноември.
Коментари Харесай

Подходящо време за романтична вечеря на свещи

Луната е в символ Везни до 07:59ч на 24 ноември.

Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на посетители на другари или вие ги поканете. Романтична вечеря на свещи може да изиграе значима роля за вашите интимни връзки.

Хората са предразположени повече към спорове

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Сега е най-подходящо да се стартира стратегия за намаляване и съответните процедури. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

Доминиращ 27 лунен ден от 03:16ч на 23 ноември до 04:30ч на 24 ноември

Доста прелестен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е отдаден на духовното развиване. Идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм.

Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Творческият метод ще помогне да се намерят нови способи за решение на избрани задания.

Днес средствата дадени за щедрост, след това ще се трансфорат в придобивки, освен духовни, само че и материални.

Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена. Добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти. Днес е належащо да се изключат от диетата картофи и цитрусови плодове, алкохол. Полезна ще бъде постната храна.

Този лунен ден е подобаващ за отмора. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга. Подходящо време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Секс - В основата на секса би трябвало да стои духовната връзка, близостта сред двамата, а не елементарната физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа.

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Ще се ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

8 безоблачен ден - Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко още веднъж, на чисто, загърбвайки остарялото. Един от тези дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие значима информация. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Добре е нищо да не се възнамерява. Плановете може да се объркат.

Седмичен хороскоп за всички зодии

По-важни аспекти денем:

Луна площ със Сатурн (10:54ч)

Луна площ с Плутон (17:33ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР