Луната e в знак Везни до 07:10ч на 10 октомври.

...
Луната e в знак Везни до 07:10ч на 10 октомври.
Коментари Харесай

Символ на деня е рогът на изобилието

Луната e в символ Везни до 07:10ч на 10 октомври.

При Луна във въздушните Везни хората стават по-чувствителни към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията, грубото отношение. Прави ги по-контактни, общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със остарели познати, да прекарате малко време в приятна компания. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Накарайте детето ви да се почувства пълновръстен член на фамилията. Проявете нужното почитание към него, поискайте мнението му по някои въпроси. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Лесно могат да се намерят нови решения на остарели проблеми.

Обърнете изключително внимание на бъбреците и пикочния мехур.

От 11:51ч до 07:10ч на идващия ден, Луната ще се движи на луфт. В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

В 06:48ч настава новолуние. 1 лунен ден ще е доста къс, ще продължи до 07:30ч.

2 лунен ден стартира от 07:30ч и продължава до 08:40ч на 10 октомври.

Символ на деня е рогът на изобилието. Ден за струпване на сила и осъзнаване на своите благоприятни условия. Вслушайте се в естествените ритми на 2-ри лунен ден, защото в този момент е изключително значимо да съумеете да попаднете в „ струята” и да се понесете по вълните, с цел да живеете леко, радостно и свободно. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм.

Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив моментът (виж празния ход на Луната). На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия.

Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Не се позволяват отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако през днешния ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола. Не се учудвайте, в случай че изпитате апетит и свиреп вкус. За днешния ден е изцяло обикновено. Подходящо е за недояждане и начало на диета. В облеклото предпочитайте радостните и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Секс – Втори лунен ден секса би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо. Не се опасявайте да експериментирате. В последна сметка положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.

Подстригване – Подобрява здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Символите на сънищата могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно.

Днес е 23 безоблачен ден – Ден на свободата, по тази причина се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение и обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР