Луната е в знак Везни до 05:10ч на 29 февруари. Луната

...
Луната е в знак Везни до 05:10ч на 29 февруари.
Луната
Коментари Харесай

Днешният ден е огледален и отразява това, което е вътре у всеки

Луната е в символ Везни до 05:10ч на 29 февруари.

Луната е във Везни е  обвързвана със обществени връзки и общуването. През този интервал можете елементарно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на потребностите на другите. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за хубостта, изкуството и естетиката също могат да излязат на напред във времето. Можете да употребявате творчеството си, с цел да се обърнете към нови планове или да се окажете на арт или обществено събитие.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие. 

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:11ч

Днешният ден ни служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка обстановка би трябвало да се прави оценка като отражение на нашата същина, действия, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока би трябвало да работите, с цел да станете по-добри. Ако ви благодарят през днешния ден или похвалят за нещо, това значи, че обичате света и хората към вас. В този лунен ден нищо не е инцидентно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо, всяка дреболия.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, може да срещнете трудности и неприятности. Мислите би трябвало да се управляват и да не се позволяват неприятни такива. Има риск да изпаднете елементарно под непознато въздействие. Не е най-благоприятното време за групов труд, групови събирания.

Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко е добре да се спи. Опасни са мощните аромати. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне. Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. 

Може да е тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Дори може да се отсрочи, поради това, че Луната минава в символ Скорпион и половите органи в този момент са уязвими. 

Подстрижката засилва вашата сила, ускорява харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате желание да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

На тълкуването на сънищата на 18 лунен ден би трябвало да се отдели особено внимание. Символите в тях се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Следва 19 лунен ден от 21:11ч на 27 февруари до 22:13ч на 28 февруари

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР