Луната е в знак Везни до 04:17ч на 23 март.

...
Луната е в знак Везни до 04:17ч на 23 март.
Коментари Харесай

Днес е един светъл и чист ден, ден за миротворство

Луната е в символ Везни до 04:17ч на 23 март.

Луната внася умиротворяване в нашия живот. Чувстваме успокоение и нямаме предпочитание за разногласия. Най-доброто време за дипломатичност и търсене на естетика. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Нужно е да се търсят тънки, изящни ходове и решения. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми. Партньорските връзки могат да бъдат хармонизирани. Съветите на другари, родственици могат да бъдат прекомерно ефикасни. Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония.

Уязвима става ендокринната система, изключително панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да съблюдават строга диета.

Доминиращ 16 лунен ден от 19:13ч на 21 март до 20:27ч на 22 март.

Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Това е един ярък и чист ден, ден за миротворство. Установява се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за блян и полет нагоре към висините, само че може да стане причина и за душевни премеждия, изтезаване на съвестта и възприятие за вътрешна пустош, в случай че човек разреши да господстват пристрастеностите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. При изискване, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат произшествия в живота.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разбирате другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ако се замърсят облеклата ви, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Не би трябвало да се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно за покупки, подкастряне и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 20:27ч на 22 март до 21:39 ч на 23 март.

Днес е 2 безоблачен ден - Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Различавайте положителното от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти. Дайте на всеки правото на избор да реши самичък от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молебствия. Не се предлага да се занимавате с пране, гладене, всякаква домакинска работа. Избягвайте да каните посетители вкъщи си, с изключение на родственици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР