Луната е в знак Везни до 02:23ч на 22 август Луната

...
Луната е в знак Везни до 02:23ч на 22 август
Луната
Коментари Харесай

Ден за адаптация, преосмисляне и оценка на последните събития

Луната е в символ Везни до 02:23ч на 22 август

Луната в символ Везни носи атмосфера на покой и естетика. Снижена е вероятността от спорове. Лесно се реализират контактите и се стига до взаимни отстъпки. Хората са по-деликатни и приятни в общуването си. Създавайте хубост към себе си, работете над своята осанка, с цел да наблегнете по-силно вътрешната си хубост. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър миг. Не назначавайте значими срещи изискващи взимане на решения, сключване на контракти, настоятелен срещи, разискване на нови планове. Лунният интервал не разрешава да се реши вярно обстановката и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар: продължава 5-ти лунен ден до 11:24ч на 21 август

Следва 6-ти лунен ден от 11:24ч на 21 август до 12:29ч на 22 август

6 лунен ден е първият от “благословените дни ”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. Шестият лунен ден не носи нищо ново - нито положително, нито неприятно. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие. Прекрасен ден за запознанства. Ден на интуитивното познание, за акомодация, преосмисляне и оценка на последните събития. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения.

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се приключи недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет.

Денят дава опция на човек да мисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Най-подходящо за днешният ден са типичен секс с обичайни пози. Въздържайте се от такива пози, които изискват по-активни дейности и комплицирани позиции. Бъдете благи нежни, ласкави, дано да има  повече целувки и обятия.

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР