Луната е в знак Везни до 01:58ч на 2 април.

...
Луната е в знак Везни до 01:58ч на 2 април.
Коментари Харесай

Добър ден за начало на диета

Луната е в символ Везни до 01:58ч на 2 април. Влияе удобно на връзките сред хората и за осъществяване на тържества или публични мероприятия. Хората в този момент са миролюбиви, не желаят кавги, а откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на посетители на другари или вие ги поканете. Подходящо е за щедрост.

Романтична вечеря на свещи може да изиграе значима роля за вашите интимни връзки. Уязвима е кожата. Да не се изстискват пъпки, да не се вършат операции с брадавици и циреи. Да се пият по-малко течности и да не се претрупват бъбреците. Уязвима е също ендокринната система. 15 лунен ден продължава до 20:57ч. Средата на лунния месец.

15- я лунен ден се смята както за позитивен, по този начин и за негативен по едно и също време. Това значи, че всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките. Това е ден на битка за правдивост, за прояви на примирение, самообладание, обич към себе си. Всичко скрито може да стане очевидно.

В 15 лунен ден се засилва вътрешното начало на всеки човек и доста елементарно се поддава на разнообразни съблазни. Днес би трябвало да се приключва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в триумфа, не би трябвало да допускате подозрения. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма. Здраве - Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока през днешния ден. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Засилва се кръвообръщението. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение и да се концентрирайте върху силата си ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

Отношения –15-ти лунен ден е рисков интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време. Този комплициран ден, романтиката е неуместна. Хората, които се поддават на съблазни в този момент, могат да получат неприятни последици.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване на другия ден.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата. 16 лунен ден стартира в 20:57 и продължава до 22:02ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР