Луната е в знак Везни до 01:35ч на 21 май.

...
Луната е в знак Везни до 01:35ч на 21 май.
Коментари Харесай

Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв и непредсказуеми реакции днес

Луната е в символ Везни до 01:35ч на 21 май.

За множеството хора интервалът на прекосяването на Луната през знак Везни значи приятни и спокойни дни. Тези дни са изпълнени с силата на сътворението, а тъгата, споровете и негативизмът са оставени настрани. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Луната във Везни придава известна колебливост и податливост към съмнения. Трудно е да се вземе значимо решение, да се направи избор. Затова отлагайте значими решения за по-добри времена.

Сега може да бъде нарушено равновесието в организма и да се обадят болните бъбреци, ендокринната система (особено подстомашната жлеза), цистит, проблеми с кожата и кръвта. Препоръчва се да не се отдавате на излишества в яденето, да не се пуши и да не се злоупотребява с пиенето. Обърнете внимание, че не би трябвало да се простудява региона на кръста и бъбреците, както и да не настиват краката.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:45ч

Символите на лунния ден са короната и лабиринта, олицетворяващи силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина - знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия.

Често ще срещате противоречивост и нееднозначност. Ден, в който са нужни повече нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Трябва да се внимава да не се правят лекомислени неща. Да не се подхващат опасности.

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Денят е рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори някоя почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Обикновено в този лунен ден силата има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е невероятно. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Следва 12 лунен ден от 16:45ч на 19 май до 17:48ч на 20 май

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Символ на 12 лунен ден е сърцето. Ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Човек изпращайки своята сила на Любов към Бога, включва Любовта на Бог към своите творения. Ден на креативната интензивност. Обърнете се към своя Ангел-хранител и помолете за неговата помощ да претвори фантазиите ви в действителността.

Проявата на обич и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Благоприятно е да се посети черква. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации. Изисква се избрана централизация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики..

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго.

Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР