Луната е в знак Везни. Ден, в който цари дух

...
Луната е в знак Везни. Ден, в който цари дух
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Не допускайте никого до душата си

Луната е в символ Везни. Ден, в който царува дух на естетика и предпочитание за другарство, за партньорство. Нужда от правдивост и правда в обществото. Конфликтите фрапантно понижават и хората са по-миролюбиви, по-лесно схващат потребностите на другите. Благоприятно за лечение на зъби, за козметични процедури. Уязвима става ендокринната система, изключително панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да съблюдават строга диета.

Луната ще се движи на луфт от 14:28 до 16:00ч, след което минава в символ Скорпион. Времето е неефективно за всевъзможни инициативи.

25 лунен ден стартира в 02:50 и продължава целия ден - Опитайте се през днешния ден да видите всяка една обстановка в дълбочина. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Ден на бездейност, уединение и покой. Не се предлагат интензивността, прибързаността, суетата и шетането. Избягвайте инцидентните контакти и изненади. Това е ден за концентриране, самовглъбяване, изчистване от физическите и духовни шлаки. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите незавършеното. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Вашият тъничък, нравствен свят е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага нравствен стрийптиз. В този ден най-хубавите събеседници се явяват книгите и средствата за всеобща информация.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Секс - Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко алено вино. Днес бързият секс не е прелъстителен. Подходящ е чувственият и муден секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се дълга въведения, разкриване на нови ерогенни зони, сладострастни пориви.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.
В сънищата човек се изтезава от негативна сила, прониква нечиста мощ.

25-ти лунен ден – знак: Два съда с жива и мъртва вода, раковина - Родените в 25-ти лунен ден са любимци на ориста и щастието ще ги съпътства до края на живота им. Надарени са с мъдрост и добре развита вътрешен глас. Трябва да обръщат внимание на сънищата си, защото постоянно имат оракулски сънища. Никога не бързат, по тази причина постоянно съумяват. В упованията им оказва помощ мъдростта им и придържане към закона: всичко става в точното време. Имат огромна вътрешна мощ. От рано съзряват, гледат на света без илюзии. Често се явяват любимци на ориста. С огромна нерешителност би трябвало да наблюдават за своите мисли, страсти и стремежи, тъй като са способни неосъзнато и посредством силата на мозъка си да основават рискова действителност. Не би трябвало да бързат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР