Луната е в знак в знак Овен до 21:13ч. Ритмите

...
Луната е в знак в знак Овен до 21:13ч. Ритмите
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Не предприемайте нищо важно

Луната е в символ в знак Овен до 21:13ч. Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

От 13:12 до 21:13ч Луната ще се движи на луфт, след което минава в символ Телец. Това е интервал, когато споделяме, че Луната “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Следователно, това е неподходящо време за всевъзможни нови и значими инициативи. Това обаче не опонира на реализирането на към този момент набелязаните проекти и продължение на започнатите действия. В подобен случай е належащо да се прояви нараснало внимание, упоритост и поредност при реализация на замисленото. Да не се вършат огромни покупки, да не се подписват контракти, да не се подписват покупко-продажби. Интуицията е във напредък. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или посветете това време на отмора, самонаблюдение или предварителен развой.

5 лунен ден продължава до 09:44ч.

6 лунен ден стартира от 09:44 и продължава до 10:15ч на идващия ден. Първият от благословените дни – спокоен и кротичък. Ден за приемане на обич и берекет. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си. Трябва да се не помнят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. В 6 лунен ден могат да се стартират нови каузи, само че заради празния ход на Луната, това би трябвало да стане от 09:44 до 13:12ч.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по какъв начин точно ще решите сами. Повече време да се отдели за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни.

Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Днес е уязвимо гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В предишното в този лунен ден са гадаели по облаците. Ако небето е ясно или изцяло покрито с облаци – светът е лишен от естетика. Хармонично е да видите облаци на ясно небе.

Днес не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие.

Внимание! - 6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Секс - В този лунен ден секса укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за обичаен секс и класическата поза.

За сънищата, които сте имате през 6-тото лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Подстрижка – По-добре е да не се подстригвате, другояче ще изглеждате изтощен и болен човек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР