Луната e в знак Телец от 01:44ч, където ще остане

...
Луната e в знак Телец от 01:44ч, където ще остане
Коментари Харесай

21 ноември - Чудесно време за решаване на практически въпроси

Луната e в символ Телец от 01:44ч, където ще остане до 06:12ч на 23 ноември.

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Добре е за срещи с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате. Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е незабавно.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 14 лунен ден, който стартира от 15:49ч на 20 ноември и продължава до 16:19ч на 21 ноември.

Това е най-мощният ден на месеца. Често носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. В друго време този лунен ден има много позитивни характерности и носи положителни благоприятни условия, само че ретроградното придвижване на Меркурий в този момент ги прави невъзможни. На този ден се предлага да се дефинират целите и да се насочат всички сили към най-важните и нужни неща - както нови, по този начин и към този момент почнали. Голяма част от това, което се случва към вас, може да повлияе на вашите действия. Дори инцидентно изпуснати изречения на вашия събеседник и даже безусловно чужд човек може да изиграе роля в живота ви. Добре е да не се подценяват знаците на ориста. Освен това, в този лунен ден е удобно да работите с източници на информация.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонтни работи. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.
Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Следва 15 лунен ден, който стартира от 16:19ч на 21 ноември и продължава до 16:53ч на 22 ноември.

Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на изблиците на страстите. Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове и постоянно зараждащи на полова основа. Поради това е по-добре да отложим изясняването на връзките и като цяло да ограничим контактите с хората.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване на другия ден.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Днес е 6 безоблачен ден – Днес не би трябвало да се ругае, да се изричат грозни думи и да се покачва глас. Не бива да се напрягате. Денят е отдаден на любовта. Добре е да съумеете намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ един на различен. Ако си поговорите с дете в този ден, извършите нещо положително за него и го зарадвате, целия месец ще намирате благополучие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР