Луната е в знак Телец и от 07:53ч до 10:36ч

...
Луната е в знак Телец и от 07:53ч до 10:36ч
Коментари Харесай

Ден за укрепване на семейните отношения и връзките


Луната е в символ Телец и от 07:53ч до 10:36ч се движи на луфт. 

Неподходящо време за значими каузи, нови начала, придобивки. 

Луната влиза във въздушния  знак Близнаци от 10:36ч на 30 януари до 22:13ч на 1 февруари

Да бъдете сами не е добре, уместно е за срещи с родственици или близки другари. Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Необходим е  доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, проветрявайте пространствата. Добро време за другарство. Емоциите са по-повърхностни. Засилва се склонността към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. 

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. Маникюри в този момент не се предлагат.  

Лунен календар: 9 лунен ден продължава до 12:14 ч на 30 януари

Конфликтно време. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Следва 10 лунен ден от 12:14ч на 30януари до 12:48ч на 31 януари

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Делата, стартирани в този лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си. Човек в този момент е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Трябва да избягвате свадите и неприятните обстановки, добре е да се заемете съществено със отговорностите си.  Не се предлага усамотение. Опасни са фамилните разногласия и спорове. Избягвайте ги по всевъзможен начин другояче зародилия спор „ ще пусне корени ” и за дълго ще остане в фамилията.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се отстраняват брадавици. 

Секс - Подходящо време за прояви на обич, за секс, само че без да се опитва, най-подходящ е класическият вид. Благоприятно за забременяване на дете.

Покупки – Благоприятно за фамилни покупки, такива, които са за всички членове на фамилията като битова техника, пералня, тв приемник и други, както и за детски играчки, облекла, книги, съдове за хранене. 

10 лунен ден не е доста добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР