Луната е в знак Телец до 10:16ч на 24 декември Това

...
Луната е в знак Телец до 10:16ч на 24 декември
Това
Коментари Харесай

Могат да се случат непредсказуеми неща

Луната е в символ Телец до 10:16ч на 24 декември

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Лунното въздействие прави хората по-упорити и напористи. Шопингът добре се отразява на душeвността. Напълнете дома си с аромати на бергамот и ванилия.

Да се заобикаля пиенето на студени питиета, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 14:06ч

11-ият лунен ден минава под въздействието на стихиите Огън и Земя. Енергията на този ден е мощна и тежка. Сливат се лунните със земните сили. Човек се изпълва със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности.

Да не се подхващат рисковани дейности. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност и затънал метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Това визира най-вече дамите. В този лунен ден се предлагат очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може освен физическо, само че и духовно посредством четете молебствия, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Следва 12 лунен ден от 14:06ч на 23 декември до 14:38ч на 24 декември

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат по-скоро напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Днес е доста значимо да не се оплаквате и да не се самосъжалявате по никакъв метод, тъй като прекарвайки времето си в безсмислено циврене, рискувате да останете в това положение за дълго време. Също по този начин е мощно целесъобразно да потискате всевъзможни отрицателни страсти в себе си. Всичко това може да докара до не най-приятните последствия. Опитайте се да прекарате деня допустимо най-спокойно и с цел да можете да облекчите напрежението, включете се в медитативни практики.

Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през днешния ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта на деня.

В този лунен ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да са откровени.  Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж. Подстрижката в 12 лунен ден усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР