Луната е в знак Стрелец. По това време хората са

...
Луната е в знак Стрелец. По това време хората са
Коментари Харесай

Ден преди новолунието. Не започвайте спорове и се пазете от скандали!



Луната е в символ Стрелец. По това време хората са по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Не забравяйте, че интервенция в непознатите каузи може да има единствено тогава, когато ви помолят за помощ. Много е удобно за физическо натоварване, спорт, асимилиране на нови познания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна.

29 лунен ден стартира в 06:45 и продължава целия ден - един от най-опасните дни, когато се сгъстява астралната мъгла над хората. Ден на нечистите сили. Някои могат да почувстват необяснима горест, потиснатост, да се ускори депресията при други. Не започвайте разногласия и се пазете от кавги, тъй като те може да стигнат прекомерно надалеч. Четете свещени книги, идете на черква. В къщи би трябвало да има мощна светлина, да гори свещ, да няма нито едно мрачно ъгълче. Щадете по всевъзможен метод нервната система. Почивайте, защото денят е несполучлив за всевъзможни каузи или завършвайте всичко стартирано.

Децата през днешния ден са лабилни и нямат нужната жизнеустойчивост, по тази причина имат потребност от вашата поддръжка и помощ. Много от събитията, които се случват в днешния ден ще зависят от това по какъв начин е протекъл лунния месец за вас. Втората половина на деня е по-неблагоприятна. Може да получите контузия, стрес, нервно напрежение, смъкване на общия тонус, да попаднете в плен на илюзиите или да бъдете излъгани. Лунното въздействие елементарно подготвя към различия, кавги, неприязън, яд, ревнивост, злоба, отприщване на негативни страсти. Увеличават се броя на повредите, нещастните случаи и закононарушенията. За здравето също е неподходящо време. Бъдете внимателни при работа с остри предмети. Ако прекарате деня в усамотение и отмора, значително ще се предпазите.

Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се заобикалят изяснявания на връзки, влизане в разногласия и спорове. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

29-ти лунен ден – знак: Хидра, Майа - Характера на родените в 29-ти лунен ден не се отличава с мекост. Те имат доста съперници, а животът им постоянно минава в битка със себе си и събитията. Имат тежка карма, само че богат и забавен живот. Често те не живеят за наслаждение и наслада, а с цел да изкупят освен своите грехове, само че и тези на рода си.

Притежават вълшебен качества. Умеят да предчувстват какво става с тези, които са надалеко. Мнозина имат гений да пишат стихове или да основават творби на изкуството. Животът им е цялостен с завършения. Те би трябвало да се освободят от страха да се срещнат с новото и измененията. Тези хора като предписание са дълголетници. Нуждаят се от молебствия, непрекъснато смирение и ликвидиране на себе си и своите действия.

След 19:30ч напрежението ще се снижи малко с помощта на съединението на Венера и Луната.То ще пробуди блян към комфорт и топлина, вкусна храна, съзерцаване на красивите неща, ще подтикне към сантименталност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР