Луната е в знак Стрелец от 08:07ч до 16:09ч на

...
Луната е в знак Стрелец от 08:07ч до 16:09ч на
Коментари Харесай

Ден на нашите заблуждения и грешки

Луната е в символ Стрелец от 08:07ч до 16:09ч на 27 март.

Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Много е удобно за физическо натоварване, спорт. Добре е да се усвояват нови познания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите на дълги дистанции пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна. За предпочитане е да се заобикалят преливане на кръв и донорски процедури.

Доминиращ 19 лунен ден от 22:49ч на 24 март до 23:56ч на 25 март

Този лунен ден носи отрицателна сила и не е удобен. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения. Добре е да има оптимално самоограничение. Може да се смята за ден за инспекция на вътрешните ни сили, на разсъдъка, желанията и мислите.

Добро време за дейните и дейните хора. Може да се занимавате с всичко, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Нужно е да бъдете доста деликатни и внимателни в своите дейности. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения.

Контактите с хората са неподходящи. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. В този лунен ден сме „ проверявани” за горделивост и злопаметност.

Обръщайте внимание на дребните апели за внимание от страна на вашия сътрудник, децата, околните ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. Сега е най-подходящо за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Хубаво е да се възпламени свещ, да има огън.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание от медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Препоръките на всички астрологични школи за 19-ти лунен ден са: никакъв секс!

Не бива да се подстригват косите и да се режат нокти.

Сънищата нямат никакво отношение към действителния живот.

Следва 20 лунен ден от 23:56ч на 25 март до 00:58ч на 27 март

Днес е 5 безоблачен ден - Денят е отдаден на Благодетелния свят, определяне на мир, равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не би трябвало да има спорове, в случай че се скарате, дълго време ще останете по този начин, по тази причина проявявайте схващане. Нужно е да внесете наслада и успокоение в дома. Допустима е фамилиарност, само че единствено със личния партньор/ка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР