Луната е в знак Стрелец от 04:22ч до 07:49ч на

...
Луната е в знак Стрелец от 04:22ч до 07:49ч на
Коментари Харесай

 Енергията на деня е много силна и трябва да се използва само за съзидание

Луната е в символ Стрелец от 04:22ч до 07:49ч на 4 юли.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалният и публичният живот се засилват. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Склонност да се търси правдивост и страната на правото. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Стремеж да се получи самопризнание, да се блесне пред другите със познания. Ограниченията се понасят мъчно. Най-идеалното време за осъществяване на рекламни компании, презентации.

Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

В такива дни особена сила имат настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, култивиран чай (салвия) и бял равнец.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Ден, в който се откриват вратите на бъдещето

Доминиращ 11 лунен ден до 18:28ч на 2 юли (от 17:14ч на 1 юли).

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина. Това е знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е доста мощна. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия.

Пасивността е нежелателна, само че не би трябвало също по този начин да се занимавате с нищо комплицирано и съществено. Не бива да се претоварвате. Необходима е нерешителност и внимание във всички каузи. В човек също се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Можете да се грижите за околните си, да им давате дарове и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е допустимо повече. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем.

Ден за астрално изчистване и събуждане на живота

Благоприятно за:

- добър ден за дотъкмяване на започнатото;

- за креативна работа;

- за научна дейност;

- за пътуване;

- може да ядете каквото поискате;

- за подкастряне. (повишава проницателността на ума)

Неблагоприятно за:

- за нови каузи и начинания;

- за бизнес каузи и търговия - вероятни са загуби;
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР