Луната е в знак Стрелец до 20:21ч на 2 юлиПериод

...
Луната е в знак Стрелец до 20:21ч на 2 юлиПериод
Коментари Харесай

Днес Самият Създател ни помага във всички начинания

Луната е в символ Стрелец до 20:21ч на 2 юли

Период на висока прочувствена интензивност. В хората се демонстрира нужда да поучават другите. Удачен миг за тези, които желаят да разпространят своите хрумвания измежду масите. Благоприятно време за обществени изяви, рекламни акции. Можете просто да си почивате, в случай че е допустимо или просто да се насладите на живота. Всички стъклени повърхности елементарно се почистват и полират. Също по този начин е добър миг за гладене, прибиране на облекла, печене на самун.

Уязвими са черния дроб, региона на таза и бедрата, седалищен нерв, кръвоносната система. Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна.

Луната минава на луфт от 16:35ч до 20:21ч. В тези часове да не се подхваща нищо значимо.

В 20:21ч Луната минава в символ Козирог.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 20:43ч

Това е най-мощният лунен ден на месеца. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Добър е за начало на значими каузи (с изключение на празния ход на Луната). Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни оказва помощ във всичко.

Хороскоп за юли

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт. Чудесно време за пречистване на енергийно-информационното поле на човек, околното пространство (апартамент, офис). На този ден се правят ритуали за унищожаване на короната на безбрачие. Ако желаете да се разделите с някой човек или хора, специалност, отговорности - отлично време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което ви е в тежест, можете безболезнено да премахнете от живота си през днешния ден.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Този ден носи от време на време със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. Старайте се да бъдете в умерено, доброжелателно въодушевление. Не се опитвайте да изяснявате връзки, не псувайте, не се ядосвайте, а в противен случай, отдайте на околните си вашето внимание, обич.

Осъзнайте какъв брой е хубаво, че имате близки, които ви обичат. Опитайте се да не влизате в разногласия. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме на разнообразни места.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден другояче ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Следва 15 лунен ден от 20:43ч на 2 юли до 21:46ч на 3 юли

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР