Луната е в знак Стрелец до 16:23ч на 29 октомври Преминавайки

...
Луната е в знак Стрелец до 16:23ч на 29 октомври
Преминавайки
Коментари Харесай

Добре е да се прекара денят в усамотение и занимание с любимото хоби

Луната е в символ Стрелец до 16:23ч на 29 октомври

Преминавайки през този знак, Луната придава на човек идеалистична настройка, податливост към философстване, усилва желанието му да покаже своята подготвеност. Увеличава се жаждата за завършения и желанието да се отпътува някъде. Дните на Стрелеца са удобни за придобиване на нови познания, на нови умения. 

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от произшествия се усилва, изключително в планините и подземен. Увеличават се пътно-транспортните катастрофи и случаите. Това може пък да ви накара да бъдете по-предпазливи и деликатни.

Лунен календар: продължава 3 лунен ден до 11:26ч на 28 октомври

Енергийно доста мощен и затова рисков ден. Много значимо е да насочите своите желания и дейности към съзидателното русло. Съсредоточете се в набелязаните цели и действайте. Важното е да се концентрирате единствено върху една, само че най-важната задача. 

Девиз на деня: най-много самообладание и успокоение. Старайте се да избегнете деянията на персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Благородните действия, оказаната помощ и положителните каузи ще се върнат към вас многократно, в случай че са осъществени с чисто сърце, без подлост.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Подходящо за ликвидиране на аурата. Добре е да се вършат физически извършени за пъргавина на плещите и ставите. 

Следва 4 лунен ден от 11:26ч на 28 октомври до 12:39ч на 29 октомври

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Денят, в който нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая. 

Обикновено денят минава безшумно и умерено. Добре е да се прекара в уединение, в посвещаване на обичаното занимание. Отделете време за себе си и за околните си. Не е уместно време за групова работа.  Физическото натоварване е добре да се заобикаля. 

Бъдете деликатни и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички разновидности и едвам тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни. Един от дните, в които думите имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” 

Тежък ден за организма. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете със инцидентен сътрудник.

Подстригване може до 11:26ч. След това не се предлага. 

Слънчев календар – 12 безоблачен ден е обвързван с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Също по този начин е отдаден на всички 360 тотема и свещени птици и животни, по тази причина не би трябвало да се отнасяте зле с животните. В този ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР