Луната е в знак Стрелец до 16:09 ч на 27

...
Луната е в знак Стрелец до 16:09 ч на 27
Коментари Харесай

Ден за вътрешна трансформация

Луната е в символ Стрелец до 16:09 ч на 27 март. В такива дни настройката е идеалистична и философска. Социалния и публичния живот се засилват. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Склонност да се търси правдивост, благотворителност, милосърдие, увереност.

Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори пристрастеност към хубавия живот. Засилва желанието за пътешестване, за завършения, за живот.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите на дълги дистанции пешком. Да се заобикаля мазна и тежка храна. За предпочитане е да се заобикалят преливане на кръв и донорски процедури.

Доминиращ 20 лунен ден от 23:56 ч на 25 март до 00:58 ч на 27 март

Орелът е знак на деня и символизира духовно прояснение, прехвръкване над света на действителността. Ден на разбирането на вашия нравствен път, взимане на значими решения и осъществяване на значими дейности. Денят, в който можете да се издигнете на по-високо духовно равнище. Период на вътрешна промяна. Не гледайте на нещата, а на връзката сред тях, и тогава истината ще ви бъде разкрита. Добре е да се молите и да четете свещени текстове.

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате на вятъра.

Много добре е, в случай че през днешния ден можете да се отървете от отрицателното минало. Днешният ден оказва помощ да се откри същинската независимост. Ето за какво върнете задълженията си, спрете неприятно другарство. Не забравяйте, че всички промени стартират с духовно развиване, а двадесетият лунен ден е съвършен за това. Не бива да се демонстрира надменност и високо самочувствие, горделивост и надменност. Ако се държите по този метод, елементарно можете да паднете от височината и рухването няма да е прелестно. Не допускайте спорове. Може да се получи верижна реакция.

Може би за известно време ще ви се желае да сте сами със себе си. Това е изцяло обикновено. Всичко обвързвано с астралната, духовната и галактическата сила намира отклик във вътрешният свят на индивида. Много ваши действия през днешния ден могат да се окажат съдбоносни. Която и да е обстановка може да дефинира по-нататъшният ви живот. Освободете се от подозренията си и тягостните си мисли. Препоръчва се да се занимавате със фамилните обичаи, домашни отговорности и главно разчистване на дома. Полза на организма носят банята и сауната. Болести почнали през днешния ден не са рискови, само че могат да получат затруднение. Забранено е да се напряга зрението.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят.

Секс - В секса не е належащо да внасяте в този момент нови детайли. Старата любовна техника е по- добра, в сравнение с някоя нова. Главното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, можете в къщи сами да подрежете бретона си или милиметър от някой кичур. Това позитивно ще се отрази на вашето настоящо и бъдещо положение.

Днес е 6 безоблачен ден - Денят е отдаден на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ един на различен. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите: изричането на откровени похвали е най-малкото, което можете да сторите. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Обезателно отделете време на своите деца. Ако си поговорите с дете в този ден, извършите нещо положително за него и го зарадвате, целия месец ще намирате благополучие. Необходимо е да действате съгласно страстите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да извършите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР