Луната е в знак Стрелец до 08:49ч на 28 февруари.

...
Луната е в знак Стрелец до 08:49ч на 28 февруари.
Коментари Харесай

Астропрогноза: Поредният тежък ден, който има нестабилна енергия

Луната е в символ Стрелец до 08:49ч на 28 февруари.

Когато Луната минава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска устременост. Засилва се стремежът към самопризнание, предпочитание да се блесне пред другите със познания, умения. Социалният и публичният живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и да се държи на правото. Да не се демонстрират несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв. Щадете черния дроб и не го натоварвайте с алкохол и мазна храна. Преобладава 23 лунен ден от 02:08ч на 27 февруари до 03:07ч на 28 февруари

Поредният тежък ден, който има нестабилна сила, в резултат, на което са присъщи прояви на експанзия, принуждение, опустошение, необратими промени. Често е именуван ден на квадрата или кръста, тъй като е под напрежение и рисков. Човек има чувството за загуба и че нещата се случват не по неговата воля. Не се поддавайте на провокации. Избягвайте да влизате в пререкания, разногласия и спорове. Постарайте се колкото може по-малко да поддържате връзка. Време за самоограничение и успокоение. Трябва да имате самоконтрол и когато се сътвори неприятна обстановка, по-добре да отстъпите.

Добре е за дотъкмяване на започнатото. Въздържайте се от бизнес каузи. Не е уместно за никакви инициативи. Избягвайте да рискувате.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в връзките. Може да ви се стори, че другите сами основават разногласия, спорове и предизвикат кавги. В доста връзки лицемерен ден. Може да се появи предпочитание за безучастие, незаинтересованост и мързел, може да наподобява, че всичко изпада от ръцете ви и нещата не желаят да се развиват добре.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма.

Много уместно е да се освободите от всичко остаряло и ненужно. Това може да бъде ликвидиране на организма, а може да е генерално разчистване на дома. Болестите почнали през този ден са продължителни.

Секс – Категорично е противопоказен секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Покупки – Неблагоприятно време. Единственото, което може да се купува е състезателен инвентар.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.

Градинска работа – извънредно неподходящо е за работа с растения.

Днес е 14 безоблачен ден - Подходящо е за благотворителни каузи. Старайте се да деянията повече внимание към околния свят, грижете се и помагайте на хората в потребност, на страдащите. Раздавайте лепта, самун, облекла на бедните и гладните. Не забравяйте и животните. Проявявайте обич и добрина към всичко живо – хора, животни, растения. Помолете се за душите на умрелите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР