Луната е в знак Скорпион. Тази енергия действа на подсъзнанието

...
Луната е в знак Скорпион. Тази енергия действа на подсъзнанието
Коментари Харесай

Звездите съветват: Не започвайте нищо важно!

Луната е в символ Скорпион. Тази сила работи на подсъзнанието на човек, пробужда странни интуиции и лишава от способността да се управляват страстите. Силно уязвима е пикочно-половата система. Необходимо е да са предпазени от мраз региона на таза и бъбреците. В храната би трябвало да се съдържа повече протеин, морски артикули, яйца, орехи и соя. На организма може да не му доближава желязо, по тази причина е уместно да се употребяват червени плодове и зеленчуци. Уязвими са половите органи, по тази причина е добре да има полово самоограничение. Също по този начин бременните дами да бъдат доста деликатни и да не се натоварват с нищо.

През целия ден Луната ще се движи по луфт, което я прави непълноценна. Това е все едно да ви напусне вашият ангел-хранител. Вършете единствено нормалната и рутинна работа. Не предприемайте нищо значимо и значително. Не започвайте нищо значимо, не посещавайте държавната администрация за споразумяване на въпроси, не предприемайте значими решения, настоятелен договаряния. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят е неразбираем.

Денят носи смесено въздействие от 13 и 14 лунен ден.

13-ти лунен ден, който продължава до 18:59 ч. е за приемане на нова информация, за струпване на познания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи още веднъж остарял и пропуснат проблем. Значи е пристигнало време да се замислите за предишното и най-сетне да разрешите теглещите ви обратно нерешени витални задания. Период на корекции. Можете да внесете промени. Денят е удобен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови хрумвания. Не се доверявайте на първото усещане при запознанство. Скоро то може да се окаже лъжливо. Благоприятно е за козметични процедури. Закуската си я хапнете в усамотение, само че да не е изобилна. Чудесно е мюсли и чаша мляко. Можете да добавите орехи и други. В следобедните и вечерните часове можете да си хапвате към този момент по-обилно, тъй като 13 лунен ден е ден на яденето.

Добре да се употребява жива храна - плодове и зеленчуци. Трябва да имате задоволително сили, с цел да извършите поставените пред себе си задания. Добре е да се храните в колектив - в фамилията, с другари. Може да посетите ресторант. Който се разболее в 13-я лунен ден и отиде в болница, може да остане там за дълго. Денят е удобен за техники за изчистване на енергийните канали (меридианите и чакрите), както и за дихателни извършения.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски (новаторски). Това е най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Да е деен, несметен, кондензиран със мощни усеща, до цялостно безсилие и приятна отмалялост. Но в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в тринадесети лунен ден или отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Бизнес – Най-доброто време за внасяне на коректив в работата и бизнеса, за разкриване на нов тип активност, нови сфери на въздействие, подписване на договори с нови сътрудници, разширение на границите на бизнеса.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР