Луната е в знак Скорпион. Тази енергия действа на подсъзнанието

...
Луната е в знак Скорпион. Тази енергия действа на подсъзнанието
Коментари Харесай

Астросъветът: Денят е непредсказуем, ето какво трябва да направите!

Луната е в символ Скорпион. Тази сила работи на подсъзнанието на човек, пробужда странни интуиции и лишава от способността да се управляват страстите. Силно уязвима е пикочно-половата система. Необходимо е да са предпазени от мраз региона на таза и бъбреците. В храната би трябвало да се съдържа повече протеин, морски артикули, яйца, орехи и соя. На организма може да не му доближава желязо, по тази причина е уместно да се употребяват червени плодове и зеленчуци.

Уязвими са половите органи, по тази причина е добре да има полово самоограничение. Също по този начин бременните дами да бъдат доста деликатни и да не се натоварват с нищо. Денят носи смесено въздействие от 12 и 13 лунен ден. 12-ти лунен ден, който продължава до 18:02ч. нормално минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Ще почувствате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Разберете, че вие вървите единствено по своя път, по тази причина не завиждайте на никого. Според вибрациите на започващият 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в каузи. Вярващите да се извърнат към своя Ангел-хранител и да го помолят да ги поддържа тук на Земята в техните каузи, да им помогне да трансфорат фантазиите си в действителност. Не забравяйте да помогнете и на околните си и молещите. Включва се галактическата сила на любовта.

Ден, в който молитвите биват чути, само че те би трябвало да са откровени и от сърце.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, колкото обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние. 13-ти лунен ден (от 18:02 до 18:59ч на идващия ден) е за приемане на нова информация, за струпване на познания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи още веднъж остарял и пропуснат проблем. Значи е пристигнало време да се замислите за предишното и най-сетне да разрешите теглещите ви обратно нерешени витални задания.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР