Луната е в знак Скорпион. Създава възбудимост, промени в настроението,

...
Луната е в знак Скорпион. Създава възбудимост, промени в настроението,
Коментари Харесай

Ден на недоразуменията и измамите

Луната е в символ Скорпион.

Създава възбудимост, промени в настроението, жлъч, отрицателна логика на психиката, нервност, напрежение, сензитивност, прозорливост. При Луна в Скорпион се развива натоварен прочувствен живот. Засилват се съмнението и недоверието. През този интервал хората са склонни към остри и безмилостни рецензии. Когато са засегнати, те реагират по-остро и ядосано от нормално. Луна в Скорпион ръководи половите органи, ректума. Да се заобикаля пикантната храна. В този интервал могат да се влошат хемороидите, да се появи запек.

Внимание! Луната през целия ден ще се движи на луфт до 03:08 ч през нощта (на 16.12.).

Положителните аспекти на празния ход на Луната – време за вътрешна независимост, когато трябвa да се мисли повече за душата, за вътрешния мир. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или единствено отмора. Възход на интуицията. Може да довършвате това, което сте почнали и уместно за рутинна работа.

Негативните аспекти на празния ход на Луната – приемане на нереалистични решения, непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, компликации, неточности, дефекти, нарушавания в трафика на превоза. Някои хора се усещат през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Неподходящо време за лекуване, диагностика (на хора, компютри, автомобили). Този интервал не е подобаващ за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. Особено внимание би трябвало да се обърне на сигурността при потреблението на газ! Спазвайте разпоредбите за сигурност както на работното място, по този начин и вкъщи. Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да почивате повече, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи. Неподходящо време за значими покупки, за хирургична интервенция. Да не се стартира нищо ново и значимо за вас. Ходенето по държавна администрация и инстанции отложете за друго време. Не става за договаряния и сключване на контракти, документи, за подаване искове до съда, за регистрация на компании.

27 лунен ден стартира в 04:50 и продължава целия ден - Християните свързват този ден с легендата за рухването на манната небесна.

Разширение. Ден за вярно преразпределение и справедлива оценка на вътрешните запаси. Период, в който душевното положение се отразява на здравето. Адаптация към потребностите на околното пространство. Изострят се взаимовръзките сред духовното и материалното. Препоръчва се медитация като ден и на откровенията. Лесно може да се стигне до просветление. Повишава се възприятието за дълг и отговорност у хората. Постарайте се да не зацикляте на съответните витални и изключително битови проблеми. В този ден са рискови заблудите, разсеяността.

Ден на недоразуменията и измамите, леко жонглиране с обстоятелствата, изопачение. Рационализация на бюджета, акуратност на плановете. Да се заобикалят рецензиите, другояче няма да се размине без спорове. Проявявайте деликатност. Време за домашни занимания, премахване на ненужното. На всеки би трябвало да се преразпределят отговорностите.

Особено уязвима е лимфната система. От приемане на медикаменти, в случай че е допустимо се ограничавайте, защото използването на химически субстанции може да провокира непредвидена реакция и да има разнообразни затруднения.

Диета - Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е в този момент да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Сънищата демонстрират, до каква степен човек е кадърен да съществува в хармонични връзки с околното пространство и до каква степен е в положение да резервира равновесието сред духовния и материалния свят.

27-ти лунен ден – знак: Тризъбец, скиптър - Хората, родени в 27-ми лунен ден са привлекателни за противоположния пол и доста полови. Те имат голям брой похождения, само че в душата си се стремят към идеалната и духовна обич. Притежават увлечение към пътешествие, пътуване, изключително по море. За тях е потребно да се занимават с водни спортове. Тяхното слово е доста мощно. От тях произлизат положителни учители, лечители, изобретатели, мистици.

При високо ниво на развиване, те са способни да се самопожертват. При по-ниско равнище на развиване, могат да станат пияници, наркомани и други антисоциални хора. Имат музикални или други качества в сферата
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР