Луната е в знак Скорпион от 06:02 ч. до 05:40

...
Луната е в знак Скорпион от 06:02 ч. до 05:40
Коментари Харесай

Днес е специален и мистичен ден

Луната е в символ Скорпион от 06:02 ч. до 05:40 ч. на 26 май

Енергията в дните на Скорпиона ни работи подсъзнателно, пробужда странни интуиции и понижава способността да направляваме своите страсти.

Конфликтните обстановки се случват елементарно, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплаха от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Продължава 13 лунен ден до 18:26 ч. на 24 май (от 17:07 ч. на 23 май)

13-ият лунен ден е специфичен - даже във въздуха можете да почувствате някои промени. Мистика, странност царува на всички места. В реалност завесата, която съществува сред другите измерения, става лека и нежна в този лунен ден. Хората, които имат добър вътрешен инстинкт и развити интуитивни качества, имат неповторимата опция да се потопят в тайните на Отвъдното и Непознатото. Много хора ще изпитат невероятна жадност за духовни търсения. В края на краищата нашият вътрешен свят също има доста секрети и загадки - те би трябвало да бъдат опознати и осъзнати.

Всичко, което се случва е за по-добро

По-лесно е да преодолеете личните си страхове и несигурността по отношение на триумфа на крайния резултат и да се решите да предприемете дейности, за които преди сте мечтали, само че не сте смеели. Ако сте спазвали всички указания преди и сте употребявали лунната сила в вярната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има цялостно енергийно рестартиране.

Творческите персони ще бъдат посетени от своите вдъхновения и ще имат прилив на ентусиазъм и хрумвания.

Ако нямате желание да предприемате нищо, малко е евентуално прозрението да се излее над вас. Енергията на Луната дава положително презареждане.

Всичко, което има формата на кръг, в този миг има специфична сила. Затова обърнете внимание на сходни предмети.

Всички познания, добити в тринадесетия лунен ден, се усвояват неотложно и елементарно се ползват на процедура. Приемайте колкото се може повече информация от книги, интернет запаси, научни списания - всичко може да ви бъде потребно в бъдеще.

Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. В този лунен ден могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не вършиме. Но има едно изискване – подстригването би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски. Това е най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри.

Следва 14 лунен ден от 18:26 ч. на 24 май до 19:47 ч. на 25 май

5 безоблачен ден – Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР