Луната е в знак Скорпион от 04:17ч до 08:07ч на

...
Луната е в знак Скорпион от 04:17ч до 08:07ч на
Коментари Харесай

Ден за радост и веселие

Луната е в символ Скорпион от 04:17ч до 08:07ч на 25 март.

Времето се характеризира с възходящо напрежение, усилва прочувствената възбудимост. Може да възникне предпочитание за фрапантни промени в живота. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат от депресивни претекстове и печални мисли. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивното мислене. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Пазете се от контакти с малко познати сътрудници. Нараства вероятността от венерически болести. Бременните дами да се пазят от преждевременно раждане.

Доминиращ 17 лунен ден от 20:27ч на 22 март до 21:39 ч на 23 март

Един от най-веселите и щастливи дни на лунния календар. На този ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси.

Този ден е обвързван със Слънцето. Позитивната сила на деня разкрива най-хубавите качества в индивида. Енергията би трябвало да се направлява в креативното русло, да се разкрива душата в творчеството или любовта. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. Увеличава се вероятността да срещнете вашата половинка, в случай че още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени, и могат да се възползват от това.

Свързан е с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не живейте по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Болестите на деня имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и даже без мотив да си устроите дребен фамилен празник, с цел да се насладите на общуването. Приветства се събирането на радостни компании, посещаване на нощни заведения, нощни клубове. Денят е предопределен от самите висини за съдбоносни срещи, самопризнание в обич. Прекрасен ден за обич и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти, само че въпреки всичко не забравяйте да бъдете умерени, защото половите органи както казахме са уязвими.

Подстрижката ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Ако сте сънували кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Следва 18 лунен ден от 21:39 ч на 23 март до 22:49ч на 24 март

Днес е 3 безоблачен ден - Повече време прекарайте вкъщи си. Хубаво е да се посвети денят на околните, фамилията, на занимания с домашните каузи. Благоприятно е за брачен връзки. Силата на словото доближава своя пик. Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР