Луната е в знак Скорпион от 01:58ч до 09:56ч на

...
Луната е в знак Скорпион от 01:58ч до 09:56ч на
Коментари Харесай

Астропрогноза: Периодът е опасен

Луната е в символ Скорпион от 01:58ч до 09:56ч на 4 април. Периодът е рисков. Нараства напрежението, прочувствената неустойчивост. Не би трябвало да се вземат решения, изключително прибързани, тъй като те идват от депресивни претекстове и печални мисли. Денят на бащите. Докато се намира Луната в символ Скорпион, въздействието на мъжката енергетика върху децата е изключително благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги поучават, да поговорят с тях. Ако липсват татковци, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или различен мъж, прочут на дома, само че най-добре е в случай че е обвързван с кръвна връзка с детето.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

16 лунен ден продължава до 22:02ч. Ден на естетика и равновесие сред физическите и тънките тела. Да се съблюдава сдържаност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Старайте се да не проявявате неодобрение. Забранени са крещенето, безцеремонността, деянията на завист и злоба. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се демонстрира невзискателност в възприятията. Ден за демонстрация на благотворителност, обич и алтруизъм. Ден за приемане на хубостта под всяка форма.

При всевъзможни обстановки е належащо да се съблюдава успокоение и улегналост. Не би трябвало да се демонстрира интензивност, само че и със скръстени ръце не трябва да се стои. Във всичко е належащо да се съблюдава златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа правдивост в проявения мир. Добре е за усамотение.

Препоръчва се да се посети черква, да се прочетат Киприяновите молебствия за здраве и против вълшебства и отнемане, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици.

Отношения – Време за стоене вкъщи. Най-спокойният интервал в фамилните връзки. Всички усещат енергиен спад. След напрежението от предните дни, най-сетне се появява опция за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със подиуми на брутално принуждение. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Може да се задоволите единствено с разпускащ масаж с ароматични масла.

Много нежелателни са инцидентните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички сходни срещи приключват с някакви неприятности най-вече със здравето.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”. Най-доброто, което можете да извършите е да укрепите към този момент постигнатите позиции. Лошо време за командировки, договаряния, събеседвания. Да се заобикаля суетнята и шума.

Подстригване - Откажете се от подстрижка, тъй като може да се отрази отрицателно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и прочувственото въодушевление.

17 лунен ден стартира в 22:02 и продължава до 23:05ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР