Луната e в знак Скорпион, където ще остане до 03:46ч

...
Луната e в знак Скорпион, където ще остане до 03:46ч
Коментари Харесай

Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност

Луната e в символ Скорпион, където ще остане до 03:46ч на 15 септември.

През това време нараства напрежението, прочувствената неустойчивост. Конфликтните обстановки зачестяват, вътрешната настъпателност нараства. Възможно е дори остаряла омраза да избухне с нова мощ. Преобладават негативни усеща и отрицателни страсти. Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност към човешките недостатъци, по опция да няма обиди.

Без особени проблеми и загуби може да отмине този интервал, в случай че запазите възприятието си за комизъм и самоирония, само че без жлъч. Следете мислите и дейностите си, постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната през днешния ден образува единствено удобни аспекти с другите планети.

Хронология на лунните дни:

4 лунен ден стартира от 09:53ч. на 12 септември и продължава до 11:01ч на 13 септември.

Следва 5-ти лунен ден, който стартира от 11:01ч на 13 септември и продължава до12:07ч на 14 септември. Символ е Еднорога.

Денят не е неприятен, само че доминира непотребна импулсивност. Творческата интензивност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, по тази причина не се учудвайте, в случай че ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е вярно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат промени в личната действителност. Възможно е в този ден да се срещне огромната обич.

Бъдете чисти в своите намерения. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко през днешния ден, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете умерено всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за положително.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Избягвайте събеседване за нова работа, защото може да приключи с неуспех. Не влизайте в разногласия с началниците си.

Направените в този ден заключения са верни. Делата, стартирани с благи планове е належащо да се доведат до край или да не се стартират. Добре е да се връщат старите задължения във всевъзможен аспект. Така може да се избегнат неприятности. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете навън (ако е възможно).

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни артикули и извара. Нежелателно е да се използват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Сексът в този лунен ден може да се счита за целителен. Препоръчително е да е сантиментален и гальовен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. Лунният ден е подобаващ, само че Луна в Скорпион прави уязвими половите органи, по тази причина бъдете доста внимателни или се откажете да го практикувате.

Подстригването дава подтик към креативна реализация. Подобрява душевното положение. Благодарение на нея може да се освободите от депресивното положение. Способства ускоряването на растежа, засилва гениите и качества, които преди този момент не са се проявявали.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – Образите на вашите съновидения носят значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася освен за 5-ти лунен ден, само че за целия лунен месец.

Днес е 27 безоблачен ден – Отваря се небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством небесните знаци. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР