Луната e в знак Скорпион. Енергията през този период действа

...
Луната e в знак Скорпион. Енергията през този период действа
Коментари Харесай

Напрегнат и опасен ден ни очаква днес



Луната e в символ Скорпион. Енергията през този интервал работи върху подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Вибрациите са такива, че всяко проявяване в този момент на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри. Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказен е секса. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания. Много удобно време за диалози изключително сред татко и щерка. Денят има двояко отношение към брака.

23-ти лунен ден стартира в 01:43ч - Този лунен ден се смята за време на разгула на вампирите. Човек или демонстрира енергиен вампиризъм, или става жертва на подобен. Понякога е именуван ден на квадрата или кръста, по тази причина е под напрежение и рисков. Човек има чувството за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Предпочита се да поддържате връзка с колкото може по-малко хора. Не се поддавайте на провокации

Този ден е знак на самопожертвованието, жертвата, прегрешението - смирение, разбирането и прошката на другите. Постарайте се колкото може по-малко да поддържате връзка и се въздържайте от бизнес каузи. Ден, в който вместо да осъждате другите, е по-добре да се постараете да разберете претекстовете за непознатите действия, както се споделя да влезете в „ непознатата кожа”. Не е уместно за никакви инициативи. Избягвайте да рискувате. Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в връзките.

Може да ви се стори, че хората сами основават разногласия, спорове и предизвикат кавги. Ако ви се постанова да вземате решение за нещо, което не ви харесва, даже когато ви подтикват или притискат за това, спрете за момент и огледайте живота си. Запитайте се “Това ли е в действителност моят избор? Има ли различен, по-добър метод да реализира тази цел?”. Някои решения са лесни, други сложни, само че не забравяйте, че вие постоянно имате избор. Когато смятате, че нямате подобен и се чувствате безсилни, това е в действителност отново вашият избор. Избрали сте да се почувствате по този начин. Човек е общ брой от изборите, които прави в своя живот. Използвайте умно правото си на избор!

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността. И най-малката доза може да докара до пакости. Много уместно е да се освободите от всичко остаряло и ненужно. Това може да бъде ликвидиране на организма, а може да е генерално разчистване на дома. Сънищата са лъжовни. Болестите почнали през този ден са продължителни.

Ако се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно още веднъж да се съберете със съпруга/та си.

Секс – Категорично е противопоказен секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие. Луна в Скорпион също прави половите органи уязвими и при мъжете и дамите.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР