Луната е в знак Скорпион до 23:36ч Луната в Скорпион

...
Луната е в знак Скорпион до 23:36ч Луната в Скорпион
Коментари Харесай

Ден, в който трябва да бъдете щедри и да доставяте радост на хората, които обичате

Луната е в символ Скорпион до 23:36ч

Луната в Скорпион се назовава от някои астролози „ луда Луна”. Тя тласка човек към обезверение, към крайности, ускорява емоционалността, оцветена от незадоволеност, само че в това време изостря интуицията и детективските качества – умеенето да се разкриват секрети. Добър миг за креативен, интелектуален труд, който изисква доста възторг и сила. Не е добра концепция да се провеждат празненства по това време. Не започвайте да изяснявате връзки - следствията могат да бъдат непредсказуеми.

Трябва да се търси златната среда във всичко

Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те в този момент се вземат под въздействие на страстите и няма да са верни. В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото за по-късно.

Избягвайте остра и тежка храна, яжте доста пресни зеленчуци и плодове. Уязвими органи: половите органи, цялата отделителна система, жлезите с вътрешна секреция, злобен мехур, дебело черво. Операциите върху гореспоменатите органи и в региона на носа са противопоказани в тези дни. Подходящо е половото самоограничение.

Продължава 17 лунен ден до 23:09ч на 10 април (от 21:52ч на 9 април)

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна независимост и разкрепостеност, само че не трябва да се стига до буйства и пиянства.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не следва да се живее по проект, тъй като нещата могат да протекат по изцяло друг метод. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада на хората, които са ви скъпи и да не отказвате нищо на децата.

Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за наслада и забавление. По личното си въодушевление и положение можете да определите вярно ли сте избрали своя път. Всякакво отчаяние и горест в този ден са неприемливи. Ако сте в приповдигнато въодушевление, жизнен дух, значи сте здрави както физически, по този начин и душевен. А в случай че усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите зародили в този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Освободете се от всичко остаряло и ненужно

Сега може да се яде и пие всичко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено, подгряно с подправки и мед.

Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването.

Следва 18 лунен ден от 23:09ч на 10 април до 00:23ч на 12 април

21 безоблачен ден - Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Ден за възобновяване на справедливостта, за битка за истината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР