Луната е в знак Скорпион до 22:33ч на 21 септември

...
Луната е в знак Скорпион до 22:33ч на 21 септември
Коментари Харесай

Добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на любимото хоби

Луната е в символ Скорпион до 22:33ч на 21 септември

Енергията на Луната работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Постепенно стартира да се натрупва напрежение.

Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Докато се намира Луната в символ Скорпион, въздействието на мъжката сила върху децата е изключително благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги поучават, да поговорят с тях. Ако липсват татковци, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или различен мъж, прочут на дома, само че най-добре е в случай че е обвързван с кръвна връзка с детето.

Уязвими стават половите органи.

4 лунен ден от 10:37ч на 20 септември до 11:54ч на 21 септември

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Точно в този лунен ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Едем.

Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи”. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. Това е най-успешното време за избор.

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на обичаното занимание. Не подхожда за групова работа. Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, възприятията, проблемите и минусите ни като огледало. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Тежък за организма ден. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицинските процедури не би трябвало да се организират в този момент. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме.

Подстрижката ще попречи на реализацията на вашите проекти, ще осуети бизнеса ви. Вашият енергообмен набира скорост. Вие самите се явявате мощни „ предаватели”, които излъчват в пространството своите хрумвания и желания. Ако сега ви устройва здравето и персоналния ви живот и нищо друго не желаете, то въздържайте се от подкастряне в този ден.

4 безоблачен ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР