Луната е в знак Скорпион до 18:06ч до 12 юли

...
Луната е в знак Скорпион до 18:06ч до 12 юли
Коментари Харесай

Денят е подходящ за благородни начинания

Луната е в символ Скорпион до 18:06ч до 12 юли

През това време нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Конфликтните обстановки се случват съвсем на всяка крачка, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те в този момент се вземат под въздействие на страстите и няма да са верни. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. В никакъв случай да не се работи с порив към злото.

Избягвайте остра и тежка храна, яжте доста пресни зеленчуци и плодове. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 9 лунен ден от 14:45ч на 10 юли до 15:53ч на 11 юли

Неблагоприятно време. Може да се проявят вашите недостатъци, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Следва 10 лунен ден от 15:53ч на 11 юли до 17:01ч на 12 юли

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност. Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия.

Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.
В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Трябва да избегнете свадите и неприятните обстановки, добре е да се заемете съществено със отговорностите си. Не се предлага усамотение. Опасни са фамилните разногласия и спорове. Избягвайте ги по всевъзможен начин другояче зародилия спор „ ще пусне корени” и за дълго ще остане в фамилията.
В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ще бъде гарантиран. Ако въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете със здравето си.

Не би трябвало да се гладува. Изнурителните диети не се предлагат. Максимумът, който можете да си позволите е да организирате ден за "разтоварване " с потреблението на огромен брой течности.
В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Секс - Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, най-подходящ е класическият вид. Благоприятно за забременяване на дете.

23 безоблачен ден – Денят е подобаващ за благородни инициативи. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Подходящо за обществени мероприятия. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще овехтеят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР