Луната e в знак Скорпион до 11:35ч на 10 юли Енергията

...
Луната e в знак Скорпион до 11:35ч на 10 юли
Енергията
Коментари Харесай

Денят е със смесено влияние

Луната e в символ Скорпион до 11:35ч на 10 юли

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да разгадаем казуса, ние го заплитаме още повече. 

В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото за времето по-късно. По-скоро вашето ненадейно предпочитание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и в случай че въпреки всичко го реализирате, в следствие ще се окаже, че ви носи повече оскърбление, в сравнение с задоволство. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните обстановки и в същия този момент камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен блестящ лотос на вашето прояснение.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания. 

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 16:28ч на 9 юли

Това е ден на мощ и господство. Съзидателните сили на Луната са в естетика с индивида. В десети лунен ден шансът ще ви съпровожда. Благоприятно е за ново начало. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.

В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ще бъде гарантиран. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност. 

Дори да има неподходящи събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за фамилията си. 

Следва 11 лунен ден от 16:28ч на 9 юли до 17:47ч на 10 юли

Този лунен ден има много мощна сила, тъй че изисква повече нерешителност във всички дейности. Максимално нараства виталният капацитет. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, в случай че знае по какъв начин. Също по този начин в този интервал може да получите прояснение и схващане на задачата на живота си. 

 Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с огромни суми пари, само че дребните финансови каузи ще имат удобен излаз. 

Период рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира гневни пристъпи. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от ориста без да се противите. 

Енергията на този ден подготвя да се прави положително за другите. В 11 лунен ден се предлага да извършите непредвидени изненади на близки хора и да се погрижите за тях.

Бъдете деликатни с режещите принадлежности. Паднали на земята в същото време вилица или нож предвещават близка заплаха. 

Подстригването ще освободи непотребната отрицателна сила.(вижте часовете)

Слънчев календар – 21 безоблачен ден –  Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР