Луната e в знак Скорпион до 04:40ч на 13 декември

...
Луната e в знак Скорпион до 04:40ч на 13 декември
Коментари Харесай

Ден, в който могат да се случат интересни неща

Луната e в символ Скорпион до 04:40ч на 13 декември

Време, в което лозунг би трябвало да станат думите на Конфуций: “ На положителното отговори с положително, а на злото - със справедливост”. Без особени проблеми и загуби може да отмине този интервал, в случай че съхраните възприятието си за комизъм и подигравка, само че без да прераства в жлъч. Помнете, че в този момент и най-малката отрицателна мисъл или негативна страст нараства неведнъж. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубави неща.

Бъдещите майки в тези дни би трябвало да се пазят от всякакво напрежение, тъй като в този момент е по-лесно да получат прибързано раждане или импровизиран аборт. В дните на Скорпиона се облечете топло и се старайте да не се преохлаждате. Уязвими са половите органи и дебелото черво. За предпочитане е да се заобикалят интимните връзки.

28 лунен ден от 04:48ч на 12 декември до 06:07ч на 13 декември

Този лунен ден е съразмерен и ярък, предопределен за реализиране на висшите истини, за духовно просветление и напредък на духовно ниво. Ден за алхимия на душата, когато е уместно да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Всичко, което до момента е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация. Денят е изпълнен с мистичност. Могат да се случат много забавни неща с някои от вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите отрицателни дейности през миналия лунен месец. Ден, в който всички положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

И в душата на човек и в природата царува естетика. Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се заобикалят разрушителните дейности, отрицателните мисли и да не се споделят неприятни думи. Не би трябвало да се изпитват неприятни усеща като злоба, завист, да се задържат обидите в мозъка и да се стремите към възмездие. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. Не би трябвало да се внасят внезапни промени в персоналния живот, да не се вземат решение в този момент обществени проблеми.

Молитвата и покаянието в този момент работят благотворно. Препоръчва се да поддържате връзка с подобаващите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Днес не би трябвало да се късат или подаряват откъснати цветя, защото ставате съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цвете.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да бъдете великодушни в постъпките си, да извършите подарък на жена. Болестите почнали в този ден не са рискови. Месото е добре да се заобикаля. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна. Подходящо за недояждане, за изчистване на организма. Може да употребявате прясно изцедени сокове.

Не е уместно за подкастряне. Може да снижи вашата интензивност.

Секс –На прелюдията е належащо да се отдели повече внимание, в сравнение с самия секс. А той би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

27 безоблачен ден – На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да вършиме разходки пешком, по-малко да стоите в затворени пространства. Молете се за своите близки, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР