Луната е в знак Риби. Вашето внимание през този период

...
Луната е в знак Риби. Вашето внимание през този период
Коментари Харесай

Днес избягвайте спорове, скандали и не предприемайте рисковани дейности

Луната е в символ Риби. Вашето внимание през този интервал може да бъде фокусирано върху духовни тематики. Всички старания в духовната сфера по това време няма да бъдат пропилени, те ще ви донесат духовни плодове. Идващата към вас поддръжката свише, ще ви помогне да компенсирате разхода на прочувствена сила, която отива при другите. В любовните каузи би трябвало да бъдете по-предпазливи. По време на Лунния преход в Риби сте склонни да гледате на всичко през розови очила. Уязвими са ходилата на краката. Също по този начин да се пазят от настиване. Не се предлага: интервенция на глезените, стъпалата и пръстите на краката, хирургично унищожаване на вените по краката. Препоръчва се: лекуване на черния дроб, червата, ректума. Бъдете деликатни с алкохола и медикаментите.

До 14:08ч продължава 10 лунен ден и въздействията от през вчерашния ден. Благоприятно е за всевъзможни инициативи. Много добър ден за началото на всякаква нова умствена и физическа работа, връзка с другари, сътрудници, родственици. Енергията към този момент е предостатъчна и главното мото на този ден е съзиданието. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си. Всички неприятности, които пораждат през днешния ден, са краткотрайни, не ги вземайте при сърце. Те ще преминат бързо и няма да оставят диря в душата ви.

От 14:10ч до 18:31ч Луната ще се движи на луфт, след което минава в символ Овен. През целия този интервал не се предлага да стартирате нещо значимо, да купувате техника, да подписвате контракти, да стартирате на ново място работа. Подходящо е за ежедневна работа, за дотъкмяване на започнатото или за отмора.

11 лунен ден стартира от 14:08ч и продължава до 14:38ч на идващия ден – би трябвало да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Да се заобикалят разногласия и кавги. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Покажете най-хубавите си усеща към членовете на фамилията. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Дори да ви доближава кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Противопоказен е натоварен мисловен труд, където се изисква централизация на вниманието. Избягвайте свадите и разногласията. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. При другарство с органите на властта, не си правете шегички. Внимавайте с металните предмети. Всичко, което се стартира (след 18:30ч) би трябвало да се докара до край. Заболяванията в този ден съставляват заплаха за представителките на женския пол. Да не се убиват инсекти. Уязвима е главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите.

Секс - В този лунен ден се следи нараснала половост. През човек минават мощни енергийни потоци и сексът разрешава да се трансформират в витална сила. Сексът в този момент би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

11-ти лунен ден – знак: Корона, лабиринт
Хората, родени в 11-ти лунен ден имат отлични интелектуални качества, неординарно мислене. Те са мощни и непредсказуеми, от тях може да се чакат смели разсъждения и непредвидени дейности. Имат потребност от ментор или преподавател, който да им даде нужното направление за развиване, а също да ги научат да употребяват силата си за положително.

Често доживяват до дълбока напреднала възраст като резервират здравето си и избистрен мозъка. Ако през днешния ден живеят погрешно, на следващия ден могат да развият епилепсия или други неврологични болести. Могат да попаднат в произшествия, да ги хапят инсекти и животни – това се явява индикатор, че би трябвало да трансформират нещо в метода си на живот, както и да бъдат по-внимателни към себе си и другите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР