Луната е в знак Риби от 00:21ч до 13:03ч на

...
Луната е в знак Риби от 00:21ч до 13:03ч на
Коментари Харесай

Днешният ден служи като огледало, което ни отразява

Луната е в символ Риби от 00:21ч до 13:03ч на 22 юли.

Тук Луната се усеща доста добре. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността. Човек се настройва да възприема тайното, скритото, дълбокото. Има по-богат вътрешен свят с чувствителни и дълбоки прекарвания. Засилва се възприятието за мистицизъм. Хората стават по-любящи, нежни и грижовни, като от време на време демонстрират същинска прочувственост. Полезно е да посетите галерия в музей, да гледате обичан филм, да отидете на спектакъл или просто да седнете в един ъгъл с том стихове в ръка. Може да се употребяват духовни практики.

Стъпалата не трябва да се натоварват, да се снижи всяка физическа интензивност и по опция повече да се седи или лежи.

Доминиращ 18 лунен ден от 22:45ч на 19 юли до 23:13ч на 20 юли

Днешният ден служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина, действия, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока би трябвало да работите, с цел да станете по-добри. Ако чуете признателност през днешния ден, похвалят ви за нещо, това значи, че обичате света и хората към вас. В този лунен ден нищо не става инцидентно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Мислите би трябвало да се управляват и да не допускате негативните. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие. Не е най-благоприятното време за групов труд, групови събирания.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са в този момент мощните аромати. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Добре е да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се заобикаля сладкото.

Може да е тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят изобилен източник за нас самите. На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Подстрижката засилва вашата енергетика, ускорява вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате желание да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Разграничавайте положителното от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР