Луната е в знак Риби и се движи на празен

...
Луната е в знак Риби и се движи на празен
Коментари Харесай

В този ден може да успее само този, който не бърза

Луната е в символ Риби и се движи на луфт от 05:58ч до 10:57ч. Да не се подхваща нищо значимо. 

В 10:57ч Луната минава в символ Овен, където ще остане до 15:29ч на 17 май. 

Инстинктивните реакции се форсират. В настроението има натиск на усеща и неспокойствие за дейности. Луната в символ Овен психически " прибавя масло към огъня ". Хората са склонни да нападат с главата напред, подготвени са да се борят. Овена дава непобедима сила и вярата, че всичко е допустимо. Но може да се появи вътрешно неспокойствие, неспокойствие, припряност и несъобразителност в дейностите, което да докара до разногласия и кавги. Много деликатни би трябвало да сте на пътя без значение дали в ролята на пешеходец или водач. Внимавайте при работа с остри предмети, взривни субстанции и огън. Да се заобикаля приемането на огромно количество алкохол, мощен чай и кафе. Уязвима е главата и всичко по нея.

Лунен календар: 25 лунен ден от 04:04ч на 15 май до 04:26ч на 16 май

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. 

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. В този ден може да успее единствено този, който не бърза. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо значимо. 

Душевният свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да се чистят, да се пробиват, да се оперират. 

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ ден за сетивен и муден секс. Забавление на бързо в този момент не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР