Луната е в знак Риби до 13:03ч на 22 юли.

...
Луната е в знак Риби до 13:03ч на 22 юли.
Коментари Харесай

Ден за справедливост и въздаяние на минали грехове

Луната е в символ Риби до 13:03ч на 22 юли.

Движението на Луната в този знак оказва изключително въздействие върху хората. Не се предлага да се занимавате с значими каузи. Подходящо време за креативните персони. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате прелестно. Бъдете изборни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Избягвайте медикаменти (особено, в случай че са нови), алкохола и опиатите.

Подходящо е да гледате филми, да четете книги, да се употребяват духовни практики. Желателно е да извършите разходка до водоем.

Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите комфортни и меки обувки. Не обувайте нови обувки тъкмо в този момент.

Доминиращ 19 лунен ден от 23:13ч на 20 юли до 23:39ч на 21 юли

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта и въздаянието на предишните грехове. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив.

Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и тогава чак да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Да не се стартира нищо ново, защото по-късно евентуално ще приключи с неуспех.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Днес елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности. Съзнанието е замъглено. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо.

Много е уместно за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения.

Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи с близките. Сексът е добре да се заобикаля.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Сънища – Може да сънувате кошмари, само че да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

3 безоблачен ден – Повече време прекарайте вкъщи си. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки. Добре е да създадете нещо с ръцете си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР