Луната е в знак Риби до 10:46ч на 28 октомври

...
Луната е в знак Риби до 10:46ч на 28 октомври
Коментари Харесай

Човек в този период се намира във връзка с Космоса

Луната е в символ Риби до 10:46ч на 28 октомври

Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, възприятието за общественост с всички хора, усилва способността за интуитивно навлизане в същността на нещата и явленията, само че също по този начин усилва лековерността, доверчивостта, поражда предпочитание за самосъжаление, предпочитание за разпределяне и мързелуване. Благоприятно време за всички действия, които изискват фикция, романтика и обич.

Повишава се и сантименталната настройка, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно.

Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас. Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Продължава 11 лунен ден до 16:06ч на 27 октомври (от 15:42ч на 26 октомври)

Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с сила. Управлявайте и използвайте рационално прилива на енергийни сили, с цел да не си навредите. Ден, в който са нужни нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Всичко стартирано в този ден, би трябвало безусловно да се докара до дъно. Не би трябвало да се претоварвате.

Един от най-силните енергийни дни на лунният месец. Пренасочете силата си към градивни на практика действия и съзидание. Не проявявайте лековерие. Избягвайте да предприемате рисковани действия. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Ако възникне болест през това време, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си.

Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки! Денят е рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Трябва да има обич по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера. Ако сте женени и мечтаете за дете, това е добър миг за забременяване.

Следва 12 лунен ден от 16:06ч на 27 октомври до 16:28ч на 28 октомври

Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Благоприятно е а другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго.

Целият ден е удобно за подкастряне. Дори да не ви е време за това, хубаво е да отрежете няколко косъма най-малко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР