Луната е в знак Риби до 09:59ч на 22 октомври.

...
Луната е в знак Риби до 09:59ч на 22 октомври.
Коментари Харесай

Сърцето ни се отваря за тези, които страдат и са уязвими

Луната е в символ Риби до 09:59ч на 22 октомври.

Чувствителността, емоционалността, състраданието се усилват. Появява се предпочитание да се оказва помощ на слабите. Сърцето ни се отваря за тези, които страдат и са уязвими, деца, възрастни хора, животни. Човек има предпочитание да се отпусне, да помечтае, да поспи, да се самосъжалява, да си поплаче. Бъдете деликатни към тези, които се пробват да злоупотребяват с вашата благосклонност.

Когато Луната е в Риби, ние сме повлияни от креативен хрумвания и импулси. Настроението и положението на душата могат да бъдат предадени посредством музикални и изобразителни знаци. Това е отлично време, когато се демонстрира цялото благосъстояние на нашето въображение.

Желателно е да извършите разходка до водоем. Бъдете изборни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Избягвайте медикаменти (особено, в случай че са нови), алкохола и опиатите. Всичко, което извършите в този момент, ще се върне като бумеранг назад към вас с удвоена мощ.

Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите комфортни и меки обувки. Не обувайте нови обувки тъкмо в този момент.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 13 лунен ден (започва от 16:59ч на 20 октомври и продължава до 17:27ч на 21 октомври).

13-ия лунен ден е доста плодотворен интервал за разнообразни типове творчество. По това време висшите сфери са доста близо до нашия вътрешен свят. Отваря се портал, през който минават доста фини трептения, което способстват за основаването на същински божествени произведения.

На този ден е добре да получите нова информация – предлага се доста да четете книги, което ще ви разреши да разбирате по-добре себе си и света. Добре е да се сложи нов цикъл на образование. Периодът е добър за контакти в група, курсове за образование.

Ден за промяна на предишното, работа с кармата. Възможно е да се върнат още веднъж остарели проблеми – отнесете се към тях умерено, постарайте се да не нервничите, само че по някакъв метод да ги изгладите или в случай че е допустимо, умерено да ги разрешите. Решавайки проблемите в този момент ще придобиете мощ за нов живот. Денят ще ви помогне елементарно да се отървете от тежестта на предишното, в случай че ви пречи да живеете обикновено. За сполучливата промяна на лунната сила е нужна физическа сила. Не би трябвало да водите въздържан метод на живот, даже през уикенда. На този ден е хубаво да се опече самун.

Магически ден. В този лунен ден стават процеси на подмладяване на тялото. Ето за какво е доста добре да се погрижите за себе си: посетете сауна, използвайте всевъзможни козметични средства, употребявайте по-здравословни артикули - те ще се усвоят съвършено. Енергията, кръвта, питателните субстанции - всичко прелестно циркулира в организма. Не се предлага да гладувате и да постите.

Всички придобивки ще бъдат сполучливи и ще донесат изгода, само че не започвайте нови планове.

В този лунен ден е уместно за нови полови техники и пози. Секса би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Подстригването е уместно, само че единствено в случай че го вършиме сами (не във фризьорски салон). Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си. Чуждите ръце попречват усвояването на лунната сила и значимата информация, която ви носи.

Не е удобно да боядисвате косата, нито да сменяте цвета.

Сънищата са информативни, постоянно оракулски и бързо се претворяват в действителността. Носят значими инструкции за житейския път.

Следва 14 лунен ден, който стартира в 17:27ч на 21 октомври и продължава до 17:54ч на 22 октомври.

Днес е 5 безоблачен ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Не би трябвало да се нарушава хармонията в този ден. Благоприятно е мълчанието. Особено настоящо е правилото: „ Мълчанието е злато”. Не би трябвало да има спорове, по тази причина проявявайте схващане към другите. Добре е да се помирите с някого, в случай че сте скарани.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР