Луната e в знак Риби до 08:28ч, след което преминава

...
Луната e в знак Риби до 08:28ч, след което преминава
Коментари Харесай

Астросъвет: Днес е противопоказно да се лъже

Луната e в символ Риби до 08:28ч, след което минава в символ Овен. Проследете деликатно стъпките си дотук, премислете своите видимо слаби места и скритият зад тях капацитет, който чака да го деянията. През днешният ден можете да се усетите без явен взор и схващане на протичащото се, притиснати до стената и с „ вързани ръце”, само че тъкмо в този момент имате шанса да откриете авариен излаз, за който не сте и подозирали. Ден, в който би трябвало да постигнете вътрешен баланс. Направете нови стъпки в остаряла обстановка. Да устоите там, където сте. Разширете своите граници на толерантност и схващане. Преосмислете пътя си дотук. Помислете пред какво си затваряте очите и от какво сте заслепени? На кого сте преотстъпили силата си? Трябва да се реабилитирате на първо време в личните си очи. Потърсете нова позиция към позната към този момент обстановка. Открийте нов метод към нея. Разпознайте и приемете сложните учители в живота си – сътрудници, другари, родственици, сътрудници. Бъдете гъвкави и в същото време устойчиви на тестванията и провокациите.

Вероятността напрежението да докара до главоболие е огромна, по тази причина отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят наслаждение и ще донесат доста изгода. Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. Много добре работят компресите от лайка върху очите в тези дни.

7-ти лунен ден стартира в 10:42ч. и продължава до 11:11ч на идващия ден. Счита се за вълшебен ден. Денят носи голяма сила, по тази причина е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме единствено за съзидателни цели. В този ден небесата се разтварят, с цел да чуят думите и мислите на хората и дружелюбно откликват на тях. Затова този ден е удобен за молебствия. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и неприятните думи. Днес с особена мощ важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се приказва като предписание по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Затова би трябвало да бъдем деликатни и внимателно да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Думата е осцилация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става действителност. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане в същия ден, а след известно време. Вие и към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Добре е да се откажете от всеобщи мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара на мира, вкъщи, в размисъл. Да не се правят и никакви разрушителни дейности - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата сила, която получава човек би трябвало да бъде употребена единствено за съдидание, за реализация на хрумвания и проекти. Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настава време за творчество. Вдъхновението ще пристигна обезателно!

Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и осъдени. Удачно е за бързи и краткосрочни каузи. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста към тях. Те ще ви бъдат признателни и ще ви възнаградят. За седмия лунен ден има доста сполучливи цветове, само че виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и мощен.

Секс - При сексът в този лунен ден не би трябвало да се бърза. С колкото може повече любовна въведения започнете, продължителни любовни игри, доста нежни думи, похвали.

Подстригване – уместно е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР