Луната е в знак Риби до 07:47ч на 12 октомври

...
Луната е в знак Риби до 07:47ч на 12 октомври
Коментари Харесай

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

Луната е в символ Риби до 07:47ч на 12 октомври В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Доверете се на интуицията си.

Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Отдайте времето си на фамилни задължения.

Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се употребяват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, само че да се заобикаля екстрасензорното лекуване.

12 лунен ден до 17:51ч на 10 октомври (от 17:23ч на 9 октомври ) - Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.

Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

13 лунен ден от 17:51ч на 10 октомври до 18:16ч на 11 октомври

24 безоблачен ден – Необходимо да се прояви повече зоркост и нерешителност във всяко деяние. Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба. Повече време се старайте да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги, на свещени текстове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР