Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април.

Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април. ...

Днес сме чувствителни, сантиментални и раними.


Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

След 14:28ч до 06:27ч на 14 април, Луната ще се движи на празен ход. Всичко важно каквото имате да вършите, го правете преди да започне този период.

27 лунен ден започва от 05:47ч и продължава до 06:16ч на следващия ден. Енергийно благоприятен ден.

Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Ден на Нептун, свързан е с водата. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна. Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание.

Този период представлява хармонично съчетание на разума с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообразование. В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж да се появят раздразнение, гняв, злоба.

Добре е човек да е на път и да не се привързва към определено място, да се слуша музика, да се общува с природата. Трябва да бъдем по близко до семейството си и близките ни хора, да им помагаме. Не зацикляйте върху конкретни житейски и особено битови проблеми. Не трябва да се изразходва енергията напразно. Злоупотребата може да изтощи организма.

Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Денят е свързан с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Бизнес – подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност в този ден, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Подстрижка - Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.

Източник: novini.bg