Луната е в знак Риби до 01:34ч на 15 септември

...
Луната е в знак Риби до 01:34ч на 15 септември
Коментари Харесай

Последен шанс да внесете положителни промени в живота си

Луната е в символ Риби до 01:34ч на 15 септември

Луната в знака Риби усилва чувствителността, хората търсят грижи, внимание, схващане и състрадание. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се предпочитание за усамотение, предпочитание да се избяга от проблемите като постоянно се протяга ръка към алкохола и опиатите. Често старите проблеми намират решение. Усещането за действителност отслабва, по тази причина е по-добре да не се подхващат значими неща. По това време не трябва да се дава воля на негативните страсти, защото това освен няма да помогне, а в противен случай, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да поддържате връзка единствено с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в символ Риби е потребно да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила. Уязвими са ходилата на краката.

Продължава 14 лунен ден до 19:46ч на 13 септември (от 19:20ч на 12 септември)

Това е най-мощният ден на месеца. Днес интуицията е изключително мощна. Някои може да изпитат неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са интензивността, действието и физическото натоварване. Старайте се да бъдете в умерено и положително въодушевление. Не започвайте да изяснявате връзки, да ругаете, да се ядосвате. Подарете на околните си хора цялото си внимание и обич.

На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни оказва помощ във всичко. Остават последните мигове преди пълнолунието на следващия ден. Атмосферата е доста наситена. Възможно е да употребявате силата на Луната в свои лични ползи. Ако пропуснете този миг, към този момент не сте в положение да повлияете на нищо. След пълнолунието идва миг, в който заобикалящата действителност не зависи от вашите дейности.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдаде желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане (без течности). В този ден очите са изключително чувствителни, пробвайте се да не претоварвате зрението си.

Ако желаете да се разделите с някое лице или хора, занятие, отговорности - в този момент е прелестно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което е в тежест за вас, можете безвредно да премахнете през днешния ден от живота си. Трябва да се отървете от всичко ненужно, доколкото е допустимо - както физически, по този начин и морално. Всяко филтриране на организма е добре пристигнало. Препоръчва се енергийно и физически да почистите себе си, къщата и пространството към вас. По това
време човешкото тяло минава през неповторим стадий: неговите качества се уголемяват. Разбира се, това изисква повече сила и вътрешни сили.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме на разнообразни места.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Днес цифрата 5 се смята, че носи шанс - може да се употребява като амулет. От цветовете – бяло, лилаво, виолетово са изпълнени с позитивна сила и носят шанс. Луната през днешния ден пази всички пасажери, отлично е да сте на път.

Следва 15 лунен ден от 19:46ч на 13 септември до 20:11ч на 14 септември

27 безоблачен ден – Днес се отваря небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. Избягвайте да вършите неприятни действия, да желаете зло на някого, да се лъже, да се краде. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове, физически практики.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР