Луната е в знак Рак от 07:51ч Настъпило е време

...
Луната е в знак Рак от 07:51ч Настъпило е време
Коментари Харесай

Кармичен ден

Луната е в символ Рак от 07:51ч

Настъпило е време за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните ви хора. В същото време подготвя към прищявки, неустойчиво въодушевление и искания от неоправдани упования. Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава.

Уязвими елементи на тялото – корем, гърди и дванадесетопръстника. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични субстанции и мощно настоящи медикаменти, по тази причина би трябвало да се внимава.

23 лунен ден от 23:40ч на 21 септември до 00:31ч на 23 септември

Това е кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Денят има мощна сила. Енергията на Луната способства освен за решителни дейности, а от време на време може да провокира нападателно държание при хората. Този ден постоянно е именуван ден на квадрата или кръста, по тази причина е под напрежение и рисков. Човек има чувството за загуби и че нещата се случват не по неговата воля.

Общувайте с колкото може по-малко хора. Може да ви се стори, че хората сами основават разногласия, спорове и предизвикат кавги. Не се поддавайте на провокации. В 23 лунен ден нараства броя на конфликтните обстановки, водещи до кавги, сбивания и други негативи. За страдание, хората, които страдат от психологични разстройства и са нестабилни също получават забележителна сила и се ускорява тяхната некомпетентност. Престъпниците също се задействат.

Въздържайте от бизнес каузи. Не е уместно за никакви инициативи. Избягвайте да рискувате.

Препоръчителна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността. Болестите, почнали през този ден, са продължителни.

Изгубеното нещо в 23 лунния ден е значим знак. Вселената ви споделя, че този предмет не ви е необходим. Така че не се разстройвайте - всичко, което се случва през този интервал е за положително. Дори в случай че това ви е било скъпо, не се паникьосвайте. В близко бъдеще ще се сдобиете с нещо по-добро и по-хубаво.

Много уместно е да се освободите от всичко остаряло и ненужно. Това може да бъде ликвидиране на организма, а може да е генерално разчистване на дома. Изчистете офиса и дома си енергийно и физически. Запалете свещ, горете билки, напръскайте със светена вода.

Отношенията в фамилията също може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичността. Не е добре да изпитвате уязвимост и да се самосъжалявате през днешния ден. В този интервал доста постоянно хората правят глупави действия. Това е резултат от работата на вътрешните демони, които всеки има. Опитайте се да се да им се противопоставите: във всяка провокативна обстановка се дръжте естествено и умерено. Ако ви викат, просто се усмихнете в
отговор.

Секс – Категорично е противопоказен секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие. Половата система в този момент е уязвима.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

6 безоблачен ден – Денят е отдаден на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ взаимно. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите. Обезателно отделете време на своите деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР