Луната е в знак Рак от 00:06ч до 02:55ч на

...
Луната е в знак Рак от 00:06ч до 02:55ч на
Коментари Харесай

В този ден сме подложени на проверка от Висшите сили

Луната е в символ Рак от 00:06ч до 02:55ч на 28 август.

Рак е "женски " воден знак. Подчинен на лунното управление, той изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

26 лунен ден от 01:48ч на 26 август до 02:45ч на 27 август

Първият човек, който срещнете през днешния ден, в случай че е с цялостна чанта, това е на хубаво. Може да считате, че вървите по верен път. В този ден сме тествани от висшите сили за степента ни на нарцисизъм. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Символ на деня са жабата, блатото. Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. По-чувствителните хора няма да се усещат добре. Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, от физическо натоварване, да почивате повече и да не хабите силите си. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка. Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Има огромна възможност от обири и загуби. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е строго неразрешено да се употребяват месо, риба, яйца, морски блага и гъби.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Днес сънищата имат отношение към значимите решения в живота. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня изплуват от подсъзнанието и отразяват тъмната страна на човешката персона.

9 безоблачен ден – Добре е да развивате своята сила: използвайте физически практики. Може да започнете цикъл от физически извършения за подсилване на тялото. Полезно е да се върви пешком. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа. Хубаво да се поддържа непрекъснато пламнал пламък. Добре е да се изгори всичко остаряло и излишно, лекуване с огън и благоуханен пушек.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР